Apartament 2 camere in Micro 21 pret 37.500Eur Micro 21

172 000 Lei /comision agentie 1%
Retras
Tip de proprietate: Apartamente
Suprafata (M 2)
55
Camere
2
Bai
1
Dormitoare
1

Spaţiul

  • An construire: 1985

Facilităţi

  • Apa
  • Canalizare
  • Electricitate
  • Interfon
  • Vedere catre oras

Descriere

Apartament de vanzare prin intermediul agentiei imobiliare Danubius din Galati, 2 camere, decomandat,  situat in Micro 21, constructie 1985, imobil stradal, bloc cu 4 etaje, nivel parter, compartimentare proiect
camere pe o singura parte, fara balcon, 1 dormitor, 1 grup sanitar cu geam, living, bucatarie, vedere pe nord si vest,fata blocului si lateral.Vecinatati Piata Micro 19, Hipermarket Kaufland si PENNY xxl, Scoala nr.3, Centrul comercial AUCHAN, SELGROS.
In jurul imobilului sunt locuri de parcare, iar pe spate chiar este o parcare generoasa si in apropriere este un spatiu de joaca pentru copii,accesul auto se face din b-dul Dunarea.Pe langa acestea acces usor si la un mijloc de transport, scoli, banci si institutii, gradinite, trafic sporit.
Interiorul este de renovat, tamplaria este schimbata partial la camere cu pvc, iar cea de interior est cea veche, are izolatie exterioara partiala pe casa scarii, spatios, sunt cateva avantaje de luat in calcul.
Apartamentul este liber, nu necesita termen de eliberare legal, se poate viziona cu programare.Actele sunt in regula, intabulat conform starii reale din interior, se accepta orice instrument de plata, nu sunt datorii.

Contacteaza agentul