Apartament 4 camere decomandate I.C.Frimu parter preţ 74.500Euro I. C. Frimu

345 000 Lei /comision agenţie 1%
Tip de proprietate: Apartamente
Suprafata (M 2)
84
Camere
4
Bai
2
Dormitoare
3

Spaţiul

  • An construire: 1988

Facilităţi

  • Apa
  • Balcon
  • basca zidita cu acces din interior
  • Canalizare
  • Centrala proprie
  • Electricitate

Descriere

Apartament de vânzare prin intermediul agenţiei imobiliare Danubius din Galaţi, 4 camere, decomandat, situat în I.C.Frimu, construcţie 1988, imobil stradal, bloc cu 4 etaje, nivel parter, compartimentare pe 3 parti, 1 balcon, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, living , bucătărie şi un dormitor pe o parte,  şi 2 dormitoare pe cealaltă parte, băile în capăt una în faţa celeilalte, vedere pe 3 parţi, faţa blocului, laterală şi spate, adică poziţie est-sud-vest.La capitolul proiect se adaugă sub apartament şi o başcă zidită destul de generoasa cu acces din interior. În jurul imobilului se află spaţiu verde care trebuie amenajat.
Vecinătăţi Centrul comercial Carrefour, Supermarket Lidl, piaţa Energiei, şcoala nr.12.  În jurul imobilului sunt locuri de parcare, iar pe spate chiar este o parcare generoasă şi un spaţiu de joaca pentru copii,accesul auto se face din str.Podul Înalt sau str.Măgura. Pe lângă acestea, acces uşor şi la un mijloc de transport, şcoli, trafic redus, zonă liniştită din punct de vedere al zgomotului.
Interiorul este renovat complet de la placa, instalaţie electrică pe cupru refăcută, instalaţia sanitară şi termică noua toată intrudusă prin subsol fără ţevi la vedere, parchet laminat în camere şi pe hol, tâmplaria de exterior din pvc , iar cea de interior este din aluminiu pe nuanţă închisa, are izolaţie exterioară de 10cm, grupurile sanitare sunt finisate complet,  spaţios, nemobilat, sunt câteva avantaje de luat în calcul. Despre utilităţi putem spune că apa este contorizată separat la fel  şi electrica, gazele şi centrala termică proprie.
Apartamentul este liber, nu necesită termen de eliberare legal, se poate viziona cu programare. Actele sunt în regula, întabulat conform stării reale din interior, balconul se află sub regim fără întabulare dar s-a păstrat poziţia şi mărimea cu cele de deasupra astfel consideram că poate fi accesat si pe partea de creditare, se accepta orice instrument de plată, nu sunt datorii.

Contacteaza agentul